Här kommer vi lägga ut lite tävlingar när vi närmar oss turneringstillfällen. Vi ska försöka lägga ut en ny tävling varannan vecka så ni får komma tillbaka till sidan å kolla om det har uppdaterats. Ni kommer även få användarnamn och lösenord att logga in med på sidan så att man bara kan göra quizet 1 gång plus att man kan se leaderboarden hur alla ligger till. Lycka till!

Lite regler: Quizet går på tid så ni inte hinner googla fram svaren. Ni har 6 olika svarsalternativ på varje fråga, i detta quiz kan flera alternativ vara rätt och det är minst 1 rätt på varje fråga. Ni kommer att få ett minus för de svaren ni klickar i som inte är rätt, bara så att man inte kan klicka i alla 6 svaren på varje fråga. Detta kommer att räknas manuellt då det inte går att lägga in automatiskt. Missar ni ett rätt svar så blir inte det ett minuspoäng då blir det ”bara 0” poäng.

Den som har flest rätt vinner en öl på turneringsdagen. Är det flera som leder på samma poäng så kommer det ställas en utslagsfråga på turneringsdagen mellan de personerna.

[WpProQuiz 27]

[WpProQuiz_toplist 27]

Korrekt tabell

RankNamnPoängKorrekt Poäng
1.Mikael Hagman2927
2.Robert Gjuraj2724
3.Andreas Ericsson2721
4.Sami Blomberg2520
5.Jonas Melander172

[WpProQuiz 25]

[WpProQuiz_toplist 25]